Shadow Complex zet verkooprecord op Xbox Live | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Scott Austin, hoofd van digitaal gedistribueerde games bij Microsoft: "Gefeliciteerd Chair Entertainment en Epic Games, voor het maken van een geweldige game. Als afsluitende titel van het tweede jaarlijkse Summer of Arcade-programma heeft Shadow Complex de lat hoger gelegd voor downloadbare spellen."

"We zijn erg gevleid door de mooie woorden die fans en critici over Shadow Complex hebben gezegd", aldus Dr. Michael Capps, de directeur van Epic Games. "Chair's doel was het maken van een prachtige game met een overvloed aan actie, verslavende uitdagingen en een gevoel van ontdekken - en ze hebben zichzelf daarin overtroffen. We zijn erg trots om Shadow Complex in de portfolio van Epic te hebben."

Shadow Complex neemt de titel van snelst verkopende Arcade-game niet over van Battlefield 1943, aangezien laatstgenoemde alleen een multiplayer-component bevat en dus in een andere categorie zit ingedeeld.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou