Shadow Complex krijgt vervolg | Gamer.nl

Shadow Complex krijgt vervolg | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Laat ik het op deze manier stellen; meer Shadow Complex is geen kwestie van 'of', maar van 'wanneer'", vertelt Mustard. "Shadow Complex is ons kindje en wij houden ervan. We werken aan wat toffe dingen, dat is alles wat ik kan zeggen."

Hoewel Chair succesvol is geweest met Infinity Blade op iPhone, iPod Touch en iPad, zegt Mustard dat Shadow Complex niet voor iOS-apparaten zal uitkomen. "Shadow Complex is gemaakt voor een controller. Ik wil geen consolebesturing op een touchscreen forceren. Dat voelt niet juist en je verliest veel precisie. Ik kan me geen manier bedenken om de nauwkeurige besturing die Shadow Complex nodig heeft om fantastisch te zijn, te vertalen [naar touchscreens]."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou