Sfeervolle interieurscreens van RPG The Witcher | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

The Witcher is een nieuwe, top-down RPG van het Poolse CD Projekt. Het spel maakt gebruik van de 3D engine die Bioware voor Neverwinter Nights ontwikkeld heeft en men kan dan ook op flinke support rekenen van de Canadese RPG grootheden.

CD Projekt hoopt met The Witcher een combinatie te maken tu en een hardcore RPG en een hack and slash titel, door veel actie aan te bieden met een hoofdkarakter dat van het begin uit reeds zijn mannetje slaat, maar tegelijkertijd ook een diep verhaal in het spel te verwerken. Het spel biedt niet zoveel vrijheid als dat we bijvoorbeeld van Baldur's Gate gewend zijn, maar daartegenover staat wel dat een groter publiek van het spel kan genieten.

Grafisch belooft The Witcher alvast een spel te worden om je vingers bij af te likken, want ondanks dat de Neverwinter Nights engine al een paar jaartjes mee kan, hebben de makers enorm veel sfeer in de graphics weten te stoppen. Bewonder bijvoorbeeld de onderstaande binnenlocaties, of bezoek de officiële website voor filmpjes en nog meer screenshots.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou