'Sexappeal van Lara Croft is geen doel op zich' | Gamer.nl

'Sexappeal van Lara Croft is geen doel op zich' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Voor zover we met sexappeal bezig zijn: we willen er gewoon voor zorgen dat mensen met een personage willen spelen en hoe aantrekkelijk dat personage is hoort daar nu eenmaal bij. Maar we gaan niet haar seksualiteit benadrukken zonder dat daar een gedachte achter zit. Als er een moment in het spel komt waarop er heel veel aantrekkingskracht van Lara uitgaat, dan is dat omdat de situatie erom vraagt en niet om haar zo sexy mogelijk te maken", aldus Horton.

Doorzettingsvermogen

"Ik denk dat het uiteindelijk haar doorzettingsvermogen is dat de aandacht zal trekken, en dat is ons idee van wat sexy is: het zien van Lara in barre omstandigheden. Haar armen zijn nog steeds ontbloot en er zullen scheuren in haar kleding komen, maar dat is niet puur om meer huid te laten zien. Het is een manier om te laten zien dat er een bepaalde schoonheid en kwetsbaarheid komt kijken bij gevaarlijke situaties", vervolgt Horton, die laat weten dat er geen vrij te spelen bikini's voor Lara in het spel zullen zitten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou