Na de tepel van Janet Jackson heeft men in de Verenigde Staten, God zij dank, weer iets nieuws om zich druk over te maken. Met een nieuwe mod, Hot Coffee genaamd, kan namelijk een sex-minigame vrijgespeeld worden in Rockstar's sowieso al controversiële spel Grand Theft Auto: San Andreas. In dit spelletje dien je diverse standjes uit te proberen op je vriendin terwijl je de analoge stick ritmisch op en neer beweegt. Het euvel met de mod zit hem in het feit dat de minigame zal standaard in het spel aanwezig is en niet door een of ander pervers persoon buiten Rockstar is ontwikkeld. Rockstar heeft vooralsnog min of meer ontkent dat het sexspelletje in San Andreas aanwezig is, maar GameSpot heeft het tegendeel bewezen. Ook in de PS2 versie van het spel is de mod namelijk, met het gebruik van enkele simpele codes voor de Action Replay Max, vrij te spelen.

Boze ouders hebben reeds geëist dat de ESBR, de instantie die spellen voor een geschikte leeftijdscategorie vaststelt, de waardering van San Andreas bijstelt van 'Mature' naar 'Adult Only', een label dat normaal alleen voor extreem sexuele spellen gebruikt wordt. Bij de Hot Coffee mod zijn echter geen genitaliën te zien, volgens GameSpot zijn de sexscènes niet erger dan die in pakweg Sex in the City.

Daarnaast is het ook nog zo dat een speler de sexspelletjes enkel tegen zal komen, wanneer hij de mod doelbewust activeert - een speler die sowieso de leeftijd van zeventien jaar bereikt dient te hebben om San Andreas te mogen spelen. Maar sommige ouders vinden het blijkbaar teveel moeite om in de gaten te houden waar hun kroost mee bezig is en dan is je druk maken over de rating van het spel, de enige oplossing.