Nieuws
Severed

Severed nu ook uit voor iOS

Tijdelijke introductieprijs

Geschreven door Alicia Tai op

Severed, de nieuwste game van Guacamelee-maker Drinkbox Studios, is nu ook beschikbaar voor iOS.

De game kwam oorspronkelijk uit voor PlayStation Vita in april. Een Wii U- en 3DS-versie staan hiernaast ook nog op de planning.

De iOS-versie van Severed speelt vrijwel hetzelfde als op de Vita en Drinkbox Studios heeft daarnaast enkele exclusieve functies toegevoegd voor Apple-apparaten. Zo worden cloud saves ondersteund, zijn er Game Center achievements toegevoegd en bevat de game een extra "Casual"-moeilijksheidgraad.

In Severed besturen spelers Sasha, die met een levend zwaard in de hand op zoek gaat naar haar verloren familie. In het spel moeten spelers puzzels oplossen en geheimen ontrafelen. Zij nemen het op tegen allerlei vijanden die door middel van het touch screen moeten worden verslagen. Door middel van nieuwe mogelijkheden en een skilltree wordt Sasha sterker.

Severed kost momenteel 5,99 euro in de App Store. Vanaf 4 augustus wordt de prijs verhoogd. Gamer.nl recenseerde de game voor Vita en gaf een 9.

Dit artikel delen:

Lees meer

Mafia 3 introduceert Voodoo Queen Cassandra I am Setsuna
1

Reacties op: Severed nu ook uit voor iOS

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • rashura

    • 29 juli 2016 11:29
    Nou die pik ik mooi eff mee :P zat al een tijdje te twijfelen die te kopen voor de vita maar vond 13 euro net iets te veel

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.