Nieuws
Fallout 4

Setfoto's van Fallout-televisieserie tonen Red Rocket-station

Sinds afgelopen juni wordt de serie al geschoten

Geschreven door Michel Musters op
Er zijn foto's van de set van de aankomende Fallout-televisieserie online verschenen waarop het iconische Red Rocket-benzinestation is te zien.

De foto's zijn niet officieel uitgebracht, maar door Twitteraar J Carson gemaakt en online gedeeld. De set is nog in aanbouw. Op de foto's is een verpauperd benzinestation te zien, omringd door roestige wagens. Hoewel het logo van de zaak nog is ingepakt, is het duidelijk herkenbaar voor Fallout-fans. 

De Red Rocket-benzinestations komen in meerdere Fallout-games terug en gaven mensen toegang tot zowel fossiele brandstoffen als nucleaire energie. Eerder lekten er al foto's uit van de Super Duper Mart.

De televisieserie gebaseerd op Bethesda's Fallout-reeks werd in 2020 al aangekondigd en wordt gemaakt voor Amazon. De serie wordt mede gemaakt door Westworld-bedenkers Lisa Joy en Jonathan Nolan. Nolan - de broer van Christopher Nolan - zou tenminste een aflevering regisseren.

Onder de castleden vallen in ieder geval Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner worden de showrunners. Todd Howard is executive producer.

Het is nog niet bekend wanneer de televisieserie moet verschijnen, maar de productie is afgelopen juni begonnen in New York City.

Dit artikel delen:

Lees meer

Football Manager 2023 verschijnt op 1 februari voor PlayStation 5 GoldenEye 007 komt aanstaande vrijdag uit op Switch en Xbox
1

Reacties op: Setfoto's van Fallout-televisieserie tonen Red Rocket-station

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Keesje_NLNL

    • 25 januari 2023 23:55
    Ik ben onder de indruk, net als FallOut 3 nog steeds ook indrukwekkend is.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.