Servers van Battleborn gaan in 2021 offline

Servers van Battleborn gaan in 2021 offline

De servers van online actiegame Battleborn gaan in januari 2021 offine, zo heeft uitgever 2K Games laten weten.

Gedurende het komende jaar worden er langzaam maar zeker opties uit de game verwijderd. In februari 2020 verdwijnt bijvoorbeeld de mogelijkheid om premium valuta genaamd Platinum te kopen. Mensen kunnen nog wel in-game Platinum verdienen en dat in de online winkel uitgeven, maar het is niet meer te koop met echt geld. In januari 2021 gaan de servers dus in zijn geheel offline.

Battleborn kwam in 2016 uit, maar was kritisch onopvallend en alles behalve een succes bij spelers. De game kwam vrij kort nabij Overwatch uit, wat de verkoop van Battleborn ook niet leek te helpen. Ontwikkelaar Gearbox heeft het spel inmiddels al jaren niet meer van een update voorzien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zonde, het was echt een leuke game. Maar helaas volledig ondergesneeuwd door overwatch. Wat overigens geheel onterecht wordt beschouwd als bijna dezelfde game

0
test

@darkmanwls zeker onterecht. Speel dit vandaag de dag nog steeds en heb overwatch ook maar daar kan totaal niet inkomen en lijkt er in de verste verte niet op 🤔 kunnen ze ook zeggen dat Wolvenstein lijkt op borderlands, in beide schiet je XD

0
test

@Floppyhoofd_ Ja ik weet het, maar men kijkt effe globaal en ziet 2 cartoon actige shooters met specifieke heroes in de hoofdrol, en denken, oh da's hetzelfde. En dan is 1 ervan ook nog van blizzard, ja dan kan de andere wel inpakken. Als men echter even daadwerkelijk gespeeld had dan had men geweten dat battleborn een heel andere game was.

0

Heb toch me altijd prima vermaakt met deze game.

0

Aanbevolen voor jou