"We zullen het ver van tevoren aangeven wanneer we de servers sluiten", zo laat Capcoms senior vicepresident Christian Svensson weten op Capcom Unity. "Ik wil er zeker van zijn dat er eerst een fatsoenlijke alternatieve titel is waar mensen heen kunnen gaan. Het zou slecht zijn als we mensen gewoon zouden laten gaan zonder plek om te jagen, ook al kost het ons veel."

Svensson zelf weet niet precies hoe Nintendo's online service voor de Wii U eruit gaat zien. "We gebruiken Nintendo's servers voor de Wii U (waar ik erg blij om ben) en ik weet niet zeker hoe ze werken. Eerlijk gezegd wachten we nog op Wii U-apparatuur in ons kantoor om mee te spelen en veel opties die constant veranderen zijn alleen bekend bij de ontwikkelaars zelf. We hebben nog ongeveer zes maanden tot release. We zullen hoe dichter we bij de lancering komen, meer details geven en andere vragen beantwoorden."

Monster Hunter 3 Ultimate werd vorige week op Nintendo Direct aangekondigd en moet in maart 2013 op Wii U en 3DS verschijnen. De titel verschijnt in december al bij de Japanse lancering van de Wii U en komt ook uit als bundel met de nieuwe console.