Servers Calling All Cars worden in januari gesloten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens de website ontvangen mensen die het spel tegenwoordig opstarten het volgende bericht: "Op 14 januari 2010 worden de servers van Calling All Cars offline gehaald. We willen u bedanken voor uw steun."

Premiejager

Calling All Cars verscheen in 2007 op het PlayStation Network en kwam uit de koker van David Jaffe, de creative director van onder andere God of War. In de tekenfilmachtige actiegame Calling all Cars moet de speler als premiejager op jacht naar criminelen. Dit gebeurt in een auto waarmee onderweg verschillende wapens opgepakt kunnen worden.

Het spel leunt zwaar op de multiplayermodus, waarin meerdere spelers strijden om het grijpen van de criminelen. Met het sluiten van de servers zal deze modus niet meer online speelbaar zijn. Wel kan de game op één PS3 met meerdere personen gespeeld blijven worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou