Nieuws
Serious Sam 4

Serious Sam 4 staat plots op Game Pass voor Xbox Series en pc

Is ook te koop op Xbox Series en PS5

Geschreven door Michel Musters op
Serious Sam 4 is uit het niets aan Xbox Game Pass toegevoegd.

Opvallend genoeg is het spel, dat eerder al op Steam en Google Stadia verscheen, alleen via Game Pass speelbaar op een Xbox Series X en S en pc. De game is dus niet direct speelbaar op een Xbox One, al is dit wel mogelijk door het spel via de cloud te spelen.

Het spel is vandaag overigens ook plotseling te koop op zowel Xbox Series X en S als PlayStation 5. Eerder gingen er al geruchten dat de game naar de nieuwe consoles zou komen.

In Serious Sam 4 ligt de mensheid onder vuur wanneer vijandelijke Mental-hordes zich over de wereld verspreiden en onze samenleving vernietigen. De Earth Defense Force is het laatste verzet tegen de invasie en wordt geleid door Sam 'Serious' Stone. Een deel van de ontwikkeling van de vierde game werd betaald met opbrengsten uit een Humble Bundle van de ontwikkelaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe wagens en veranderingen in Series 2 en 3 van Forza Horizon 5 Star Wars: Hunters-video toont gameplay van free-to-play-game
1

Reacties op: Serious Sam 4 staat plots op Game Pass voor Xbox Series en pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    merlijn.bouwman

    • 8 december 2021 11:53
    die scheepskanonnen zagen eruit als het antwoord op de eeuwenoude vraag: zou het voldoening geven om iemand van dichtbij overhoop te knallen met een kanon? Het Antwoord is Ja, absoluut Ja.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.