Serious Sam 3 gepland voor release in 2010 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Serious Sam 3 gaat zeker gebeuren", zegt Ribaric. "Hij staat momenteel gepland voor release in 2010." Het is nog niet bekend voor welke platformen de game wordt ontwikkeld, maar een release op PC en Xbox 360 lijkt zeer waarschijnlijk, aangezien de remakes van de eerste twee Serious Sam-delen ook uitkomen voor deze platformen en met dezelfde techniek werken als het derde deel.

Remakes

De eerste twee delen in de shooter-serie worden opnieuw uitgebracht onder de namen Serious Sam HD: The First Encounter en The Second Encounter. Het eerste deel is inmiddels uit voor PC en komt in januari ook naar Xbox 360. De game zou ook naar PlayStation 3 kunnen komen, mits gamers aangeven dat graag te willen.De remake van The First Encounter heeft een sterk verbeterd uiterlijk, een coöperatieve modus voor zestien spelers op PC en vier spelers op Xbox 360 en wordt binnenkort voorzien van een nieuwe multiplayermodus.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou