Serious Sam 2, het tweede echte deel in de Serious Sam reeks, ligt midden oktober in de winkels. Verwacht in dit deel nog meer wapens, extreme situaties, maar vooral meer belachelijke vijanden. Iedereen weet ondertussen wel dat Serious Sam het moet hebben van de meest hersenloze gunfights. Tientallen vijanden, die jij met je machineguns, raketwerpers en andere wapens onschadelijk mag maken.

In Serious Sam 2 zal niet alleen de single-player mode aanwezig zijn, maar ook de geliefde co-op mode. Hierin kan je samen met een vriend de singleplayer doorlopen. Ook voor Serious Sam geldt tenslotte: hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Vandaag liet 2K Games, de uitgever van de game, ons weten dat de ontwikkelaar van het spel, Croteam tegelijk met de release van de game een patch uitbrengt waarmee iedere speler zijn eigen Deathmatch spel kan beginnen. Dit houdt dus in dat je niet alleen tegen de computer kan vechten in de co-op mode, maar ook tegen andere mensen. Dit is echter alleen voor de pc-versie. De Xbox-versie zal alleen de co-op modus kennen, die trouwens ook over Xbox Live! gespeeld zal kunnen worden. Verwacht in oktober een review van Serious Sam 2, maar lees ondertussen onze preview