We kunnen je nu al vertellen dat iedereen die later dit jaar Serious Sam 2 opstart een mooi Nvidia logo te zien krijgt. De marketing jongens en meisjes van de chipsetbakker hebben de shooter van Croteam namelijk weten te strikken voor hun "The Way It's Meant To Be Played" programma. De samenwerking gaat verder dan alleen een logo, want een team van Nvidia helpt ontwikkelaars als ze tegen problemen aanlopen. Het kan bijvoorbeeld om een driver probleem gaan.

Of Croteam ook financieel wordt geholpen door de samenwerking is niet bekend. De keuze voor Nvidia is erg interessant. Een aantal maanden geleden demonstreerde Nvidia's concurrent ATI nog verschillende modellen van Serious Sam 2 op ATI videokaarten. Het ging hierbij om modellen die van 3Dc gebruik maken, een techniek die door de ATI X850 wordt ondersteund en voor meer detail zorgt.

Serious Sam 2 is inmiddels het zoveelste spel dat meedoet aan het "The Way It's Meant To Be Played" programma. Nvidia begon in 2003 met het progamma wat gamers er toe moet zetten om voor een videokaart met Nvidia chipset te kiezen

Meer info over Serious Sam 2 kun je in onze preview lezen.