Sereen avonturenspel Submerged aangekondigd voor PlayStation 4 | Gamer.nl

Sereen avonturenspel Submerged aangekondigd voor PlayStation 4 | Gamer.nl

Submerged is een sereen avonturenspel voor PlayStation 4. De Australische studio Uppercut Games kondigt de game aan op de officiële PlayStation Blog.

Submerged speelt zich af in een stad die, vanwege een onbekende reden, onder water is komen te staan en overwoekerd met planten. Miku en haar jongere, gewonde broertje Taku komen in een bootje aan in deze vreemde stad. Miku dient voorraden te verzamelen om haar broertje te genezen. Ze heeft hiervoor de boot en telescoop tot haar beschikking.

Miku ontdekt tijdens haar avontuur de geheimen achter de overstroming en de misvormde zeewezens die daar wonen, terwijl de speler leert waar zij en Taku vandaan komen en hoe ze bij deze stad zijn gekomen.

De game is ontworpen als sereen avontuur, wat inhoudt dat de speler op zijn of haar eigen tempo kan spelen en doodgaan niet mogelijk is. Volgens Ed Orman, van Uppercut Games, dient de game een ontspannende ervaring te zijn waar iedereen van kan genieten. De muziek wordt hierbij verzorgd door de Bafta Award-winnende Jeff van Dyck, bekend van zijn soundtracks in Total War. De graphics worden in Unreal Engine 4 vormgegeven.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou