Altijd al een vliegende duivel of engel willen uithagen? Dat is binnekort mogelijk in Seraphim, deze game van Valkyrie Studios maakt dit mogelijk. Valkyrie Studios zit ook bv. achter Septerra Core een Rpg game die toch vrij goed was maar net niet genoeg aandacht heb gekregen.

Jij speelt in 3rd person view een engel, duivel, of een soort insecte ras. Jij bezit allemaal krachten zoals normale toverkrachten maar ook vliegen en vechten met zwaard en andere items. Seraphim had mijn aandacht al getrokken een maandje geleden met een preview in een games magazine, de game ziet er erg goed uit en als ik het zo zie moet de gameplay ook niet verkeerd zijn.

Zdnet kon ons melden dat ze een nieuw filmpje beschikbaar hebben, dit is de trailer voor de game en is vanaf 8 mb klein te krijgen tot 30 mb voor top kwaliteit. Ik heb het filmpje bij Zdnet geprobeerd te downloaden maar ik kreeg steeds een error via de officele Seraphim site kan je hem wel vinden.The game is built with the Unreal engine, and a playable prototype has been completed. No publisher or release date has been announced yet. Zoals je op de site kan zien zijn er 3 formaten, ik heb net de versie van 30 mb gedownload en bekeken. Het ziet er erg goed uit qua actie, grahpics en geluid. Alleen ik hoorde een paar keer erg verdachte Unreal Tournement geluidjes. Hierboven zie je een aantal models die je zal vinden in de game(als ze een publisher vinden) klik op de models om ze te vergroten.

Ze zoeken nog steeds een publisher, dat laten ze gelijk weten ook aan het einde van het filmpje.