Nieuws
Super Smash Bros. Ultimate

Sephiroth komt aanstaande dinsdag naar Super Smash Bros. Ultimate

Kan echter nu al op speciale manier ontgrendeld worden

Geschreven door Michel Musters op
Sephiroth is vanaf dinsdag 22 december verkrijgbaar voor Super Smash Bros. Ultimate.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. Het personage uit Final Fantasy 7 werd tijdens The Game Awards vorige week onthuld voor de Switch-game, maar nu is ook de releasedatum bekend. Sephiroth kan los gekocht worden en als onderdeel van de Fighters Pass Vol. 2. Naast het personage ontvangen spelers ook de Northern Cave-stage en bijbehorende muzieknummers.

Nintendo heeft ook de Challenger Pack 8 aangekondigd voor de game. Hierin zitten naast Sephiroth ook nieuwe Mii Fighter-kostuums en -accessoires. Mii's kunnen daardoor in de game lijken op Barret, Tifa en Aerith uit Final Fantasy 7. Ook zit er een Chocobo-hoed bij en een outfit voor Geno uit Super Mario RPG.

Er is echter een manier om nu al met Sephiroth aan de slag te gaan. Mensen die de Fighters Pass 2 hebben gekocht of de Challenger Pack 8 hebben gereserveerd, kunnen meedoen aan de speciale Sephiroth Challenge in de game. Door hem te verslan, wordt het personage nu al ontgrendeld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Among Us komt volgend jaar naar Xbox-consoles en Xbox Game Pass Gratis multiplayerweek voor Call of Duty: Black Ops Cold War begonnen
0

Reacties op: Sephiroth komt aanstaande dinsdag naar Super Smash Bros. Ultimate

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.