Nieuws
No Man's Sky

Sentinel-update voor No Man's Sky uitgebracht

Nu gratis beschikbaar op consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
Hello Games heeft de gratis Sentinel-update voor No Man's Sky uitgebracht.

In de game waren altijd al vijandelijke robots, genaamd Sentinels, te vinden. De update past ze aan: zo zijn er nieuwe soorten te vinden, waaronder robots die andere robots repareren en zogenaamde 'heavies'. De belangrijkste toevoeging is dat spelers nu hun eigen Sentinel kunnen vrijspelen.

De update omvat nog meer. Zo is er nieuwe verhalende content rondom de Sentinals, zijn er nieuwe wapens met opties zoals actieve camouflage, en krijgen alle wapens grafische verbeteringen mee. De combat in de game moet vanaf nu ook vloeiender aanvoelen. Op de officiële website is alle inhoud van de patch te bekijken.

No Man's Sky is verkrijgbaar op PlayStation- en Xbox-consoles, alsmede pc. De game is ook via Game Pass speelbaar. Eerder deze maand werd een Switch-versie van No Man's Sky aangekondigd, die ergens deze zomer moet verschijnen. Zover bekend bevat die versie alle verschenen updates voor de game, met uitzondering van aan vr gerelateerde content.

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste beelden Forge-modus voor Halo Infinite online verschenen Puzzle and Dragons komt naar Nintendo Switch
1

Reacties op: Sentinel-update voor No Man's Sky uitgebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Zodanmaar

    • 16 februari 2022 17:10
    Hulde aan Hello Games. Net even de patch notes bekeken en het bevat veel nieuwtjes. Blijft een leuke game. Ben benieuwd wat ze nog meer in petto hebben. Zometeen gelijk maar even opstartten;)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.