Sensible World of Soccer mogelijk als Xbox Live Arcade game | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Codemasters zou de Amiga versie van Sensible World of Soccerbij de volledige versie van Sensible Soccer 2006 stoppen als iets dat vrij tespelen zou zijn. Het oude spelletje heeft de release echter niet gehaald, maardit hoeft voor Codemasters niet de laatste keer te zijn dat we van hetspelletje horen. Het is namelijk heel goed mogelijk dat Sensible World ofSoccer herschreven gaat worden voor Xbox Live Arcade.

Waarom het spelletje niet bij Sensible Soccer 2006 terechtis gekomen wil Codemaster niet zeggen, maar Eurogamer vermoedt dat het met delicenties te maken heeft. In het oude spel zat namelijk alle originele namenvan spelers en toen dat spel uitkwam was dat niet zo’n groot punt als dat hetnu is. Een release voor Live Arcade is nog niet zeker, maar er is zeker eenkans. En als fans nou eens bij Codemasters gaan zeuren, wordt die kans alleenmaar groter:

“There are no announcements to be made at the momentregarding our IP on Live Arcade, Sensible Soccer or otherwise. Ultimately thatwill come down to demand among games players and we think will work on thatplatform.”


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou