Nieuws
Mass Effect Andromeda

Senior editor Mass Effect: Andromeda verlaat game-industrie

Vertrek aangekondigd via serie tweets

Geschreven door Lucas May op

BioWare’s senior editor Cameron Harris gaat haar functie in april verlaten. Volgens haar Twitter-berichten verlaat ze ook de game-industrie. Op dit moment werkt ze nog aan het aankomende Mass Effect: Andromeda.

Via Twitter kondigde Harris haar vertrek aan: “Ik heb besloten de game-industrie te verlaten om terug te gaan naar Seattle voor nieuwe kansen daar. Ik verlaat BioWare halverwege april. Ik heb een fantastische tijd bij BioWare gehad en heb kunnen werken met veel getalenteerde en gepassioneerde mensen. Ik ben dankbaar voor alles dat zij mij over de afgelopen jaren hebben geleerd.” Ook de fans van BioWare-games worden bedankt door de senior editor.

Sinds 2007 werkte Harris in de game-industrie bij bedrijven als Microsoft en Nintendo. Ze heeft onder andere bijgedragen aan Star Wars: The Old Republic, Guild Wars 2, Dragon Age: Inquisition, Gears of War 3 en op dit moment nog aan Mass Effect: Andromeda.

Eerder dit jaar heeft schrijver David Gaider van de Mass Effect- en Dragon Age-games BioWare al verlaten, om te werken aan nieuwe Baldur’s Gate-games. Mass Effect: Andromeda staat gepland voor een release in het eerste kwartaal van 2017 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Twitter

Dit artikel delen:

Lees meer

'Multiplayer? Daar gaat No Man’s Sky totaal niet over' Games voor Apple II gearchiveerd en speelbaar in browser
3

Reacties op: Senior editor Mass Effect: Andromeda verlaat game-industrie

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  markje94

  • 8 maart 2016 10:43
  Bioware lijkt wel langzaam leeg te lopen qua belangrijke mensen de afgelopen 5 jaar ongeveer dat maakt me wel een beetje huiverig voor mass effect andromeda…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Edwin1984

  • 8 maart 2016 10:54
  @markje94 Bioware is inmiddels ook al niet meer de beste ontwikkelaar die het ooit is geweest. Per project zie je de kwaliteit teruglopen helaas. Ben ook benieuwd waar de nieuwe Mass Effect naar toe gaat qua kwaliteit :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • andele

  • 8 maart 2016 17:44
  ik heb er alle vertrouwen in dat mass effect andromeda een succesvol spel word. mass effect 1 was geweldig. mass effect 2 voegde heel veel toe (sommige resource gathering dingen weer iets minder) en mass effect 3 bracht het beste van de vorige 2 in zich na 5 patches, 3 dlc's en een extended ending patch. garrus en shepard die kleiduiven schieten boven op de promenade? grunt die een c-sec auto steelt terwijl die in de fik staat? helemaal top! betekent alleen maar dat de volgende beter word!! ik kan niet wachten!!

  mijn enige verwachting van me-a is dat de m35 mako weer terug komt en dat je planeten kan exploren, daar alleen voor geef ik het spel al 5 sterren.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.