Select aantal Control-bezitters krijgt per ongeluk toegang tot next-gen versie

Select aantal Control-bezitters krijgt per ongeluk toegang tot next-gen versie

Een aantal bezitters van de PS4-versie van Control kreeg gister per ongeluk toegang tot de next-gen versie.

Daarmee leek 505 Games hun eigen uitspraak omtrent de upgrade behoorlijk tegen te spreken. Achteraf blijkt dat het om een fout ging en dat er geen intentie is om spelers van een gratis next-gen-upgrade te voorzien.

Alle eigendomsrechten rondom de Digital Deluxe-versie van de game zijn inmiddels ingetrokken en dat leidt opnieuw tot frustratie onder de fans. Op verschillende fora wordt kritiek geleverd op de manier waarop 505 Games omgaat met het overzetten van Control naar de volgende generatie games.

Vorige maand gaf 505 Games aan dat enkel Ultimate Edition-bezitters de game gratis kunnen upgraden naar de next-gen versie. In andere woorden; mensen die de game reeds hebben gekocht, komen niet in aanmerking voor de gratis upgrade. De Ultimate Edition verschijnt immers pas 27 augustus voor pc en 10 september voor PlayStation 4 en Xbox One.

Even later gaf de uitgever aan niet terug te komen op dit besluit. "We hebben maandenlang onze opties wat de Ultimate Edition betreft onderzocht en deze beslissing is niet zomaar tot stand gekomen", berichtte 505 Games in een post op de website van Control.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

@niqomipa Tja.. van vorige gen-switch kon ik mij alleen GTA5 herinneren die ik opnieuw heb gekocht; maar die was ook wel stukkie mooier en online is natuurlijk niet verder ontwikkeld op de oude gen. Toen vond ik het niet heel erg of vreemd; maar in het huidige klimaat vind ik het ook niet kunnen dat men opnieuw moet dokken (helemaal niet de volle pond) bij een next-gen-boost.

0
test

Ze hebben het daar allemaal goed onder control...e

0
test

@melody plus 1😂

0
test

@melody Ba dum tss lolll

0

Aanbevolen voor jou