Sekiro: Shadows Die Twice is meer dan 2 miljoen keer verkocht

Sekiro: Shadows Die Twice is meer dan 2 miljoen keer verkocht

In de eerste tien dagen sinds release zijn er meer dan twee miljoen exemplaren van Sekiro: Shadows Die Twice verkocht. Daarmee lijkt het de snelst verkochte FromSoftware-game ooit.

Sekiro kwam op 22 maart uit, dus inmiddels zijn er waarschijnlijk nog veel meer exemplaren van de game verkocht. Het kostte Bloodborne zo'n zes maanden om twee miljoen exemplaren te verkopen, en Dark Souls 3 verkocht pas na twee maanden zo'n drie miljoen exemplaren.

Activision Blizzard's Michelle Fonseca is in haar nopjes: "Sekiro heeft iets heel speciaals en unieks naar Activision's portfolio gebracht. Het is een eer om met FromSoftware te werken om een compleet nieuwe franchise naar spelers wereldwijd te brengen."

Sekiro: Shadows Die Twice is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees hier de recensie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer dat activision de uitgever is. Game lijkt me wel geweldig. Gaat er zeker komen maar ben nu druk met ander games

0

@Shinjite Waarom is dat jammer? De game is geniaal, 100% singleplayer dus geen Pay2Win taferelen, bovendien heeft FromSoft zeer duidelijk de artistieke en creatieve leiding genomen. Wat ze bereiken met Activision is een groter publiek. Niks mis mee toch?

0
test

@Witty1889 Gewoon laten gaan joh. Die Calimero reacties blijf je toch houden.

0
test

ook ongeveer die aantallen op marktplaats..

0
test

@Apollo72 Bloodborne heb ik wel eens een kans gegeven, maar niet ver gekomen, Sekiro ga ik misschien zelfs uitspelen. Het is een verdomd lastige game, maar als ik veel 'oefen' (lees frustrerend vaak dood gaan, had ik al verteld dat ik vaak dood ga ;) ) merk ik door de tijd heen dat ik steeds verder kom bij de bazen en dat geeft een heel erg blij gevoel bij mij. De setting spreekt me ook heel erg aan (iig het ligt me beter dan BB). Er komt ook steeds meer en meer tips and tricks beschikbaar op het internet, dus ik speel een beetje 'Git Gut' vs 'Cheezze your way to the next step' en soms sta ik op het punt om op te geven, maar ja het leven van een trophy whore gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn (iig niet bij deze game) :)

0

Aanbevolen voor jou