Nieuws
Sekiro

Sekiro-mod laat spelers boven 60 frames per seconde spelen

Framerate standaard gelimiteerd

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Er is een onofficiële mod uitgebracht voor Sekiro: Shadows Die Twice, die het mogelijk maakt voor spelers om de game met meer dan 60 frames per seconde te spelen.

Vorige week was de lancering van Sekiro: Shadows Die Twice en hoewel de game pas een paar dagen uit is, zijn gebruikers van de pc-versie al hard bezig met het ontdekken en aanpassen van de bestanden van het spel. Een modder heeft ontdekt hoe het standaard limiet van de framerate, dat is ingesteld op maximaal 60 frames per seconde, kan worden ontweken.

De gebruiker Jackfuste heeft op het Widescreen Gaming Forum een mod gedeeld die het mogelijk maakt om Sekiro: Shadows Die Twice met meer dan 60fps te spelen. Hiervoor moeten spelers het gedownloade bestand uitpakken met het programma Steamless, om vervolgens de patch te kunnen toepassen op het spel. De mod wordt vooral gewaardeerd door spelers met een monitor die een hogere framerate ondersteunt.

Jackfuste is een bekende op het forum van Widescreen Gaming en heeft onder andere mods gemaakt om de pc-versies van Dead or Alive 6, Devil May Cry 5 en Far Cry New Dawn in allerlei resoluties te kunnen spelen. Volgens Jackfuste is de mod van Sekiro: Shadows Die Twice nog in ontwikkeling en bevat het een aantal problemen. De mod werkt bijvoorbeeld nog niet als het spel in de fullscreen-modus wordt gespeeld, al hebben andere gebruikers op het forum al een oplossing gevonden hiervoor.

Lees hier onze preview van Sekiro: Shadows Die Twice, waarin we hands-on gaan met de game om er achter te komen of het spel deze keer écht de Souls-blauwdruk vaarwel heeft gezegd. Onze review verschijnt zeer binnekort op Gamer.nl.

Sekiro: Shadows Die Twice is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

The Floor is Lava wordt spelmodus in Fortnite: Battle Royale Apex Legends krijgt dit seizoen tweede nieuwe personage
0

Reacties op: Sekiro-mod laat spelers boven 60 frames per seconde spelen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.