Seizoenspas Marvel's Midnight Suns bevat Deadpool en Venom

Seizoenspas Marvel's Midnight Suns bevat Deadpool en Venom

Speelbare personages zoals Deadpool en Venom maken onderdeel uit van de seizoenspas van Marvel's Midnight Suns.

Dat hebben uitgever 2K Games en ontwikkelaar Firaxis onthuld. De seizoenspas kan los gekocht worden en is onderdeel van de Legendary Edition van de game. 

Er komen vier pakketten uit, elk met een nieuwe held om te besturen alsmede hun nieuwe moves, upgrades, skins, outfits en missies. Het gaat om Deadpool, Venom, Morbius en Storm. Deadpool wordt als eerste uitgebracht en moet ergens begin 2023 verschijnen.

Daarnaast maakt ook de Legendary Premium Pack onderdeel uit van de seizoenspas. Hierin zitten 23 premium skins, waaronder Captain America's Future Soldier-skin, Iron Mans Iron Knight-skin en Spider-Mans Demon Spider-skin. Deze skins komen op release van de game meteen beschikbaar.

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarin spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider. Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen.

Midnight Suns wordt ontwikkeld door Firaxis, de studio achter de moderne Xcom-games. Ook in Midnight Suns voeren spelers tactische gevechten, al moet er meer focus liggen op relaties tussen personages.

Marvel's Midnight Suns werd eerder dit jaar uitgesteld naar 2 december. Dan komt de game uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De versies voor Xbox One, PS4 en Nintendo Switch volgen op een nog onbekend moment.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer.. Ik zou dolgraag Venom en Deadpool willen gebruiken, maar tegen de tijd dat deze uitkomen ben ik ALLANG klaar met de game, aangezien ik het op dag 1 ga spelen.

0
test

@Markus88 ALS het niet weer door jou wordt uitgesteld ;) Wel handig op zich. "Nu komt me niet uit" *annuleert pre-order* *pre-order'd opnieuw* "Marvel Midnight Suns uitgesteld"

0
test

@Ricje Hahaha! :P Ze zetten er nu zelf aardig wat hype en promotie achter.. Zou raar zijn als het nu weer uitgesteld word (maar nooit uitgesloten!).

0
test

Hadden ze nou echt niet even Ryan kunnen bellen om te vragen of hij de stem wilde inspreken? Of in ieder geval iemand die er een beetje op lijkt? Weet bijna zeker dat hij het nog gedaan had ook.. hij geeft een hoop om het character Deadpool. Het niveau wat is neergezet in de films wordt hiermee weer flink naar beneden gehaald.. Deadpool is een grappenmaker.. maar ik mis hier compleet zijn cynische ondertoon.

0
test

@kleinekoosjer Ryan kreeg maar 4000 dollar aangeboden. Hij vraagt nu om de game te boycotten.

0
test

@ShadowKiller Ha!

0

Aanbevolen voor jou