Seizoen één van Multiversus voegt arcademodus toe

Seizoen één van Multiversus voegt arcademodus toe

Warner Bros. heeft bekendgemaakt wat voor content Multiversus-spelers van het eerste seizoen kunnen verwachten, waaronder een arcademodus.

Dat werd dit weekend tijdens EVO 2022 onthuld. Naast een arcademodus wordt ook ranked battle toegevoegd. Zoals eerder bekendgemaakt komen Rick en Morty ook naar de game in het eerste seizoen, en LeBron James ontvangt een kostuum gebaseerd op Robin (van Batman).

Eerder deze week bleek dat het eerste seizoen van Multiversus voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Dat eerste seizoen zou eigenlijk op 9 augustus beginnen, maar dat gaat dus niet door. Er is nog geen nieuwe releasedatum voor het eerste seizoen, maar die moet "zeer snel" volgen.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar.

De game - die officieel nog in bètavorm is - is nu speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play. Er zijn tot dusver zeventien personages om uit te kiezen. Het spel is in korte tijd erg populair geworden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou