Nieuws

Seizoen één van Multiversus voegt arcademodus toe

Een nieuwe releasedatum voor het eerste seizoen is er nog niet

Geschreven door Michel Musters op
Warner Bros. heeft bekendgemaakt wat voor content Multiversus-spelers van het eerste seizoen kunnen verwachten, waaronder een arcademodus.

Dat werd dit weekend tijdens EVO 2022 onthuld. Naast een arcademodus wordt ook ranked battle toegevoegd. Zoals eerder bekendgemaakt komen Rick en Morty ook naar de game in het eerste seizoen, en LeBron James ontvangt een kostuum gebaseerd op Robin (van Batman).

Eerder deze week bleek dat het eerste seizoen van Multiversus voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Dat eerste seizoen zou eigenlijk op 9 augustus beginnen, maar dat gaat dus niet door. Er is nog geen nieuwe releasedatum voor het eerste seizoen, maar die moet "zeer snel" volgen.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar.

De game - die officieel nog in bètavorm is - is nu speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play. Er zijn tot dusver zeventien personages om uit te kiezen. Het spel is in korte tijd erg populair geworden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Er gebeurt gewoon niets! - Ron en Erik Podcast 398 Het themanummer van Guile uit Street Fighter 6 is te beluisteren
0

Reacties op: Seizoen één van Multiversus voegt arcademodus toe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.