Nieuws
Fortnite

Seizoen 9 van Fortnite gaat 9 mei van start

Wellicht een futuristisch thema

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Epic Games heeft aangekondigd dat het negende seizoen van Fortnite op 9 mei van start gaat. De eerste teaser suggereert dat Seizoen 9 wellicht een futuristisch thema heeft.

Na tien weken komt het achtste seizoen van Fortnite tot een einde. In een eerste teaser op Twitter onthult Epic Games dat Seizoen 9 aanstaande donderdag al van start gaat. Dit betekent dat het spel een nieuwe Battle Pass krijgt, er nieuwe uitdagingen zijn om te voltooien en dat het eiland in de ban is van een nieuw thema.

In de Tweet zegt Epic Games dat de 'toekomst onzeker is'. Op de bijgevoegde afbeelding is bovendien een robotachtig personage te zien, wat wellicht betekent dat het negende seizoen van Fortnite een futuristisch thema heeft. In de vorige seizoenen bracht Epic Games meerdere teasers uit in aanloop naar het nieuwe seizoen, dus de verwachting is dat we vóór 9 mei meer te weten komen over Seizoen 9.

Afgelopen weekend vond er een groot evenement plaats in Fortnite, dat het naderende einde van Seizoen 8 aankondigde. De kluis in het midden van Loot Lake ging open en spelers konden stemmen om een item terug te halen uit de Vault. Hierna barstte de vulkaan uit, wat een aantal locaties op het eiland heeft hervormd en de basis heeft gelegd voor het negende seizoen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Wordt Borderlands 3 de beste loot shooter ooit? - Gameplay Update Fifa 20 speelbaar op EA Play in juni
0

Reacties op: Seizoen 9 van Fortnite gaat 9 mei van start

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.