Seizoen 8 van Sea Of Thieves gaat 22 november van start

Seizoen 8 van Sea Of Thieves gaat 22 november van start

Op 22 november kunnen spelers aan de slag met het nieuwe seizoen van Sea of Thieves.

Dat maakte ontwikkelaar Rare bekend op Twitter. Het nieuwe seizoen belooft nieuwe Adventures en Mysteries met zich mee te brengen, alsmede een nieuwe Plunder Pass.

Daarnaast kondigt de ontwikkelaar aan op 18 november een livestream uit te zenden, waarin meer nieuwe content van het achtste seizoen onthuld wordt. Ook worden tijdens de livestream de resultaten getoond van het 'Return of the Damned'-avontuur, waarin spelers een keuze konden maken die de verhaallijn van de game zal beïnvloeden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zolang deze game geen pve servers of een coop mode heeft zal ik het niet meer spelen, toen de game pas uit was veel gespeeld maar bijna iedere keer gestopt door mensen die het leuk vinden om andere spelers te grieven. Vooral het opwachten bij de havens was erg irritant. Erg jammer want het is een leuke game.

0
test

@BobbyDigitaL de game is ondertussen veel beter geworden hoor. Een heus verschil met vroeger qua content.

0
test

@do365nic Met de content heb ik ook geen probleem, het probleem voor mij ligt bij andere spelers.

0
test

@BobbyDigitaL Om precies dezelfde reden ben ik ook gestopt! Een hele avond zitten varen, mooie loot aan boord en dan door kleuters die je opwachten afgemaakt worden. Met een shotgun wachten ze je op tot je respawnt op je boot. Mensen die zeggen het hoort bij het spel. Dat klopt misschien wel. Maar het haalt voor mij veel fun weg. Ik wacht ook op PVE-servers. Als die er niet komen is het geen gemis, maar de game raak ik nu in ieder geval niet meer aan.

0
test

@ShadowKiller Ik denk dat als er een pve/coop beschikbaar was dat er veel meer mensen zouden spelen, beetje gemiste kans van Rare.

0
test

@ShadowKiller Maar dat is het ook gewoon. Het hoort bij het spel. Dat maakt het juist spannend. Keuzes maken. Neem ik het risico om door te varen, of lever ik de loot nu in.... Als dat element wegvalt, vind ik alle spanning in de game wegvaren. En heeft trouwens niks met "kleuters" te maken. Het is een piratengame, dat is wat piraten doen. Dus misschien gewoon niet jullie spel en het laten voor wat het is.

0
test

@BobbyDigitaL heb het ook tijdje gespeeld, maar kwam zelfde andere spelers tegen. Misschien beetje geluk gehad dan.

0

'T zal wel aan mij liggen... Ik heb hem vorig jaar via de gamepass een keertje geprobeerd, maar snapte er niks van. De instapdrempel ligt voor deze gamer te hoog.

0

Aanbevolen voor jou