Seizoen 5 van CoD: Black Ops Cold War en Warzone begint op 12 augustus

Seizoen 5 van CoD: Black Ops Cold War en Warzone begint op 12 augustus

Het vijfde seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone begint op 12 augustus.

Dat heeft Activision aangekondigd. Gisteren werd er officiële artwork uitgebracht van het seizoen waarin de nieuwe Operator Kitsune is te zien. Daarnaast is er hieronder een cinematische trailer van het personage te bekijken. Veel meer details over het seizoen zijn nog niet bekend, maar volgens de geruchten komt er een nieuwe regio naar Outbreak genaamd Weather Station - waar de klassieke map Summit onderdeel van uitmaakt.

Het bedrijf liet gisteren wederom weten dat de volgende Call of Duty-game door Sledgehammer Games wordt ontwikkeld. Het spel moet ergens dit najaar uitkomen op de vorige generatie consoles en deze generatie consoles, alsmede pc. Er gaan al geruime tijd geruchten dat het spel Call of Duty: Vanguard heet en zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit is echter nog niet bevestigd. Waarschijnlijk wordt de game in de loop van deze zomer via een in-game evenement in Warzone onthuld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Met alle problemen rond hackers dit seizoen vind ik het ironisch dat we het volgende seizoen een operator krijgen die van alles kan hacken, alsof Activision een middelvinger opsteekt naar de spelers van Warzone/Cold War.

0

@MelvinChowder Inderdaad! Wat een lachertje is Raven Software en CoD aan het worden zeg. Het is gewoon schandalig hoeveel hackers er zijn en ik begrijp er werkelijk niets van dat ze niets doen. Als je zoveel miljoenen verdiend, waarom zou je dan geen fatsoenlijke anti-cheat maken? Ze zijn er zelfs te bedonderd voor om maar iets te laten weten van: We zijn ermee bezig. Ja, ze sturen een tweet: We hebben weer 25.000 cheaters gebanned. Lekker boeiend, want het spel is gratis en maakt gewoon weer een nieuw account aan. Ongekend vind ik het!

0

Aanbevolen voor jou