Nieuws
For honor

Seizoen 4 van For Honor verschijnt binnenkort

Met gratis weekend vlak voor release

Geschreven door Eline Oosterloo op
For Honor Season 4: Order & Havoc verschijnt op deze maand met nieuwe content.

Het vierde seizoen voor For Honor voegt onder andere twee nieuwe maps, Market Town en The Gauntlet toe aan de game. Daarnaast maken spelers kennis met twee nieuwe personages, waaronder Aramusha, een samoerai die gebruikmaakt van twee katana's en zowel verdedigend als aanvallend ingezet kan worden. Shaman maakt het strijdveld onveilig met een agressieve Viking-achtige speelstijl.

Ook voegt Order & Havoc een 4v4 Tribute Mode toe aan For Honor, waarin teams samen moeten werken om offers te verzamelen en te verdedigen om de tegenpartij te verslaan. Later in het seizoen wordt Ranked Dominion Mode geïntroduceerd, waarin spelers de competitieve ladder kunnen beklimmen.

Voorafgaand van de nieuwe content is de game gratis te spelen van 9 tot en met 12 november. Spelers kunnen dan gratis For Honor uitproberen met de content die op dat moment beschikbaar is.

De nieuwe personages van For Honor Season 4: Order & Havoc worden op 14 november beschikbaar voor spelers met een Season Pass, waarna de rest deze voor 15.000 staal credits aan kunnen schaffen vanaf 21 november. Op 11 november 19:00 is een livestream te zien waarin meer details worden vrijgegeven over seizoen 4 van For Honor. De game is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Need for Speed: Payback scheurt volgende week de winkels in Vr Vrijdag: Iedereen een virtueel huis?
0

Reacties op: Seizoen 4 van For Honor verschijnt binnenkort

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.