Nieuws
Apex Legends

Seizoen 2 en competitieve modus Apex Legends lanceren vanavond

Grote veranderingen aan map, nieuw personage en meer

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Seizoen 2 van Apex Legends gaat vanavond van start en heeft een downloadgrootte van ongeveer 18 GB. Ook lanceert de competitieve modus van de battle royale-game.

Het tweede seizoen van Apex Legends, genaamd Battle Charge, lanceert vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd. Het nieuwe seizoen, waarvan de trailers al eerder deze week lekten op Reddit, maakt onder andere een aantal grote veranderingen aan de map, introduceert het nieuwe speelbare personage Wattson en voegt een nieuwe Battle Pass met uitdagingen toe.

De update voor Apex Legends heeft een grootte van ongeveer 20 GB op de PlayStation 4 en Xbox One, terwijl de update voor pc ongeveer 18 GB bedraagt. Deze grootte heeft te maken met het vervangen van verouderde bestanden door nieuwere versies van de code, zodat het spel beter presteert. De update kan worden gedownload vanaf vanavond 19:00 uur Nederlandse tijd.

Apex Legends krijgt vanaf dit seizoen ook een competitieve spelmodus. In een bericht op Reddit legt Respawn Entertainment uit dat deze modus bestaat uit zes rangen en wordt opgedeeld in verschillende periodes, genaamd Series. De eerste Series vinden plaats vanaf vanavond tot en met september, waarin spelers zich omhoog kunnen werken vanaf de Bronze-rang tot en met Silver, Gold, Platinum, Diamond en Apex Predator.

In de competitieve modus kunnen Ranked Points (RP) worden verdiend door andere spelers te doden, in de top tien, vijf of drie te eindigen of door een ronde te winnen. Bij het bereiken van een bepaald aantal RP wordt de volgende divisie of rang bereikt, maar het kost ook punten om een nieuw spel te kunnen spelen in de competitieve modus. Met het behalen van een bepaalde rang kunnen aan het einde van het seizoen beloningen worden verdiend, zoals badges en wapen-skins. Bovendien wordt in de beloningen verklapt dat Dive Trails worden geïntroduceerd in Apex Legends.

Apex Legends

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Hearthstone-uitbreiding Saviors of Uldum aangekondigd Tien jaar Indigo: nog altijd creativiteit boven alles
1

Reacties op: Seizoen 2 en competitieve modus Apex Legends lanceren vanavond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Flipski

    • 3 juli 2019 11:50
    Ben reuze benieuwd. Ook benieuwd naar de nieuwe map en nieuwe toevoegingen. Ik hoop dat dit gaat zorgen voor meer reuring. Ik hoop ook nog op een solo variant.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.