Seizoen 2 en competitieve modus Apex Legends lanceren vanavond

Seizoen 2 en competitieve modus Apex Legends lanceren vanavond

Seizoen 2 van Apex Legends gaat vanavond van start en heeft een downloadgrootte van ongeveer 18 GB. Ook lanceert de competitieve modus van de battle royale-game.

Het tweede seizoen van Apex Legends, genaamd Battle Charge, lanceert vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd. Het nieuwe seizoen, waarvan de trailers al eerder deze week lekten op Reddit, maakt onder andere een aantal grote veranderingen aan de map, introduceert het nieuwe speelbare personage Wattson en voegt een nieuwe Battle Pass met uitdagingen toe.

De update voor Apex Legends heeft een grootte van ongeveer 20 GB op de PlayStation 4 en Xbox One, terwijl de update voor pc ongeveer 18 GB bedraagt. Deze grootte heeft te maken met het vervangen van verouderde bestanden door nieuwere versies van de code, zodat het spel beter presteert. De update kan worden gedownload vanaf vanavond 19:00 uur Nederlandse tijd.

Apex Legends krijgt vanaf dit seizoen ook een competitieve spelmodus. In een bericht op Reddit legt Respawn Entertainment uit dat deze modus bestaat uit zes rangen en wordt opgedeeld in verschillende periodes, genaamd Series. De eerste Series vinden plaats vanaf vanavond tot en met september, waarin spelers zich omhoog kunnen werken vanaf de Bronze-rang tot en met Silver, Gold, Platinum, Diamond en Apex Predator.

In de competitieve modus kunnen Ranked Points (RP) worden verdiend door andere spelers te doden, in de top tien, vijf of drie te eindigen of door een ronde te winnen. Bij het bereiken van een bepaald aantal RP wordt de volgende divisie of rang bereikt, maar het kost ook punten om een nieuw spel te kunnen spelen in de competitieve modus. Met het behalen van een bepaalde rang kunnen aan het einde van het seizoen beloningen worden verdiend, zoals badges en wapen-skins. Bovendien wordt in de beloningen verklapt dat Dive Trails worden geïntroduceerd in Apex Legends.

Apex Legends

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben reuze benieuwd. Ook benieuwd naar de nieuwe map en nieuwe toevoegingen. Ik hoop dat dit gaat zorgen voor meer reuring. Ik hoop ook nog op een solo variant.

0

Aanbevolen voor jou