Hoogtepunten: Seizoen 1 van Battlefield 2042 moet begin juni verschijnen

Hoogtepunten: Seizoen 1 van Battlefield 2042 moet begin juni verschijnen

Het eerste seizoen van Battlefield 2042 moet ergens begin juni verschijnen.

Dat meldt ontwikkelaar Dice in de patch notes van de nieuwste versie van de game, update 4.1. Het eerste seizoen stond eerst gepland voor release begin dit jaar, maar werd uitgesteld naar ergens deze zomer. Dice ging zich eerst richten op het verbeteren van de basisgame.

Met update 4.1, die in de loop van vandaag beschikbaar komt, worden diverse bugs opgelost en verbeteringen doorgevoerd. Ook wordt de balans van diverse wapens en specialisten aangepast. 

In het aankomende eerste seizoen van de shooter moet onder andere een nieuwe specialist zitten, alsmede een Battle Pass een nieuwe content voor de Portal-modus. Mogelijk bevat het seizoen ook een nieuwe map, al is dit nog niet bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Pff, doe maar op z'n minst twee nieuwe maps. Battlepasses, specialists en al die skin-rotzooi daar gaat de kachel niet van branden. Verder wel blij dat het spel nu in een iets betere plek is.

0
test

8 maanden na release... moet max 8 weken zijn. Weer maar is een stukje bewijs dat EA en DICE totaal niet klaar waren voor release.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou