Seinfeld-parodie Sinfeld Remastered onthuld

Seinfeld-parodie Sinfeld Remastered onthuld

RareBird Games heeft de horrorcomedygame Sinfeld Remastered aangekondigd. Het is een parodie op de populaire comedyserie Seinfeld.

Het idee voor een virtuele parodie op Seinfeld ontstond in de PS4-game Dreams, waar de game Sinfeld Chronicles uit werd gebracht. Hierin verkenden spelers het appartement van de sitcompersonages Jerry Seinfeld en zijn overbuurman Cosmo Kramer.

Sinfeld Remastered is een uitgebreidere versie van die Dreams-game en is gemaakt met Unreal Engine 4. Het spel moet naar PlayStation 5 komen, maar een releasedatum is nog niet bekend. 

Volgens de makers bevat het spel gameplay geïnspireerd door games als Resident Evil, Silent Hill en P.T. Spelers besturen Donathan, die de straten van New York verkent nadat hij 's nachts door zijn adoptievader in de steek is gelaten.

Hieronder is eerst de trailer van Sinfeld Remastered te zien en daarna een speelsessie van de Dreams-game.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Raarrrrr En hoor ik daar muziek van The Shining ;) rond 3:11

0
test

die game play video is echt ruk, lijkt net of iemand de wereld van Seinfelt heeft nagemaakt en er een game van heeft geprobeerd te maken. Alle actie enzo uit die trailer komt niet terug in de gameplay video. Ben zelf fan van de serie maar als die gameplay video de toon zet voor de rest van de "game" dan pass ik.

0

Aanbevolen voor jou