We hadden het nieuws al enkele dagen eerder gemeld bij een andere topic, maar Atoll Nederland, officieel distributeur van Dreamcast in de Benelux heeft een deal gesloten met Telfort voor internet op de DC. Een SegaNet Benelux dus.

Met dank aan DreamerVia betrouwbare bron hebben we vernomen dat Atoll Soft een deal heeft gesloten met Telfort om alsnog een Benelux versie van Seganet in het leven te roepen. Volgens onze informatie zou het zelfs al aan het eind van deze maand mogfelijk moeten zijn te internetten met je Dreamcast. Op dit ogenblik worden er Browserdiscs geperst die begin December via de Freerecordshop verspreid zullen worden.

Het lijkt erop dat Atoll Soft toch eindelijk inziet dat het de moeite waard is om te investeren in de Dreamcast want de feestdagen komen eraan en de Playstation 2 zal niet of nauwelijks te krijgen zijn. Bovendien is de Dreamcast een dikke 700 gulden goedkoper en zien de games er ook nog eens een stuk beter uit. Go Sega! De suggestie die hier trouwens is gemaakt dat Atoll de Dreamcast weer gaat promoten is absoluut fout. Bronnen bij Atoll bevestigen zelf dat het hier enkel om internet gaat en geen nieuwe lancering o.i.d.