SEGA Vintage Collection 2 komt 10 juni naar XBLA | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

SEGA brengt op 10 juni een aantal kla ieke games uit voor Xbox Live. Het gaat om Altered Beast, Comix Zone, Gunstar Heroes, Phantasy Star 2, Shinobi, Sonic the Hedgehog 3 en Sonic and Knuckles. Gunstar Heroes zal de enige titel zijn die ook zijn opwachting maakt ophet PlayStation Network en is vanaf 11 juni verkrijgbaar.

Een aantal van deze games zal ook online speelbaar zijn. Het gaat hierbij om Altered Beast, Gunstar Heroes, Sonic the Hedgehog 3 en Sonic and Knuckles. Naast de mogelijkheid om online te spelen, zijn alle spellen geüpdatet om hoge definitie beeldkwaliteit en online leaderboards te ondersteunen.

Gamers die Sonic 2 en 3 in hun bezit hebben, kunnen als bonus bij aanschaf van Sonic and Knuckles ook met Knuckles spelen in de eerdergenoemde games.

Sonic and Knuckles is de enige game in het rijtje die naar alle waarschijnlijkheid pas in de zomer zal verschijnen. Of deze release ook alleen voor de Xbox 360 zal zijn, is nog niet duidelijk. Net zo min als de prijzen van alle bovengenoemde spellen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou