"In Europa hebben we drie pilaren in de vorm van Sonic, Football Manager en Total War. We gaan erg ons best doen deze franchises nog groter te maken", aldus Post tegen MCV. "We hebben Sonic en Football Manager dit jaar en een nieuwe Total War volgend jaar, en het jaar daarop een nieuwe Sonic en Virtua Tennis. Dit zijn de titels die ons helpen om financieel gezond en winstgevend te blijven."

Middelgrote uitgever

Volgens Post is de groei die Sega door heeft gemaakt sinds het bedrijf in 2001 besloot geen consoles meer te maken merkbaar. "Er is een grote sprong voorwaarts gemaakt, vooral dankzij Mario en Sonic", waarmee Post refereert naar de Olympische Spelen-games met Mario en Sonic in de hoofdrol. "De grootste verandering sinds dat ik bij SEGA werk is dat het bedrijf van een kleine uitgever tot een succesvolle, middelgrote uitgever is uitgegroeid. De uitdaging is nu om deze positie te behouden en de juiste dingen te doen om nog verder te komen."

Dit jaar komen er drie Sonic-games uit: Sonic Colours voor Wii en DS, Sonic the Hedgehog 4: Episode 1 op XBLA, PSN en WiiWare en Sonic Free Riders voor Kinect op de Xbox 360. Football Manager 2011 komt op 5 november uit, terwijl Shogun 2: Total War nog tot volgend jaar op zich laat wachten.