Sega Rally Online Arcade aangekondigd voor Xbox 360 en PS3 | Gamer.nl

Sega Rally Online Arcade aangekondigd voor Xbox 360 en PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder dook de game al op in de database van de Koreanse gamecla ificeringsorganisatie, maar nu is de racegame officieel aangekondigd. Sega Rally Online Arcade is een HD-titel geïnspireerd door Sega Rally Revo en Sega Rally 3. We hebben onze arcaderaceserie gecombineerd met de beste elementen van de consoleversies om gamers Sega Rally te laten ervaren in een compact en downloadbaar formaat,” aldus Haruki Satomi vicepresident van digital busine bij Sega.

In Sega Rally Online Arcade is het mogelijk om online tegen elkaar te racen. Ook bevat de game modi uit de arcadekla iekers zoals de Championship Battle-modus en Time Attack. Gamers kunnen kiezen uit vijf coureurs en dertien rallywagens.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou