In het interview laat Okunari weten dat het bedrijf het opnieuw uitbrengen van Saturn-spellen serieus overweegt. Okunari was al eerder verantwoordelijk voor het uitbrengen van oude Sega-spellen en houdt zich momenteel voornamelijk bezig met het verwezenlijken van de recent aangekondige plannen om Dreamcast-games digitaal beschikbaar te stellen.

Minder bekend

Waarom in navolging van de nog oudere MegaDrive- en Master System-games de catalogus van de Saturn is overgeslagen en in plaats daarvan de Dreamcast is opgevoerd om Xbox Live en PSN van populaire Sega-titels te voorzien, ligt aan het feit dat de Saturn een stuk minder bekend is bij het Amerikaanse en Europese publiek, zo verklaart Okunari.

"De Megadrive en de Dreamcast zijn zeer bekend, maar de Saturn niet. In die periode waren de PlayStation en de Nintendo 64 erg succesvol in de Verenigde Staten en Europa, maar de Saturn niet. Daarom hebben we gekozen voor de Dreamcast."

Okunari benadrukt echter dat deze beslissing de mogelijke komst van Saturn-spellen op een later tijdstip niet uitsluit: "Het is niet zo dat we geen intenties hebben om Saturn-spellen om te zetten, dus laat het vooral horen als je een verzoek hebt", aldus Okunari.