Sega onthult de Astro City Mini-arcadekast

Sega onthult de Astro City Mini-arcadekast

Sega heeft een nieuwe retro-arcadekast onthuld, de Astro City Mini. De kleine arcadekast moet dit jaar gaan uitkomen in Japan.

In juni onthulde Sega al de Game Gear Micro, kleine handhelds die ieder vier klassieke Sega-games kunnen spelen. De Astro City Mini heeft er 36 en heeft de vorm van een kleine, klassieke arcadekast. Het apparaat kan aangesloten worden aan de tv met een HDMI-kabel. Het is ook mogelijk om nog twee extra joy-sticks aan te sluiten voor extra spelers. Nog niet alle games voor de Astro City Mini zijn onthuld. Wel is bekend Altered Beast, Alien Syndrome, Alien Storm, Golden Axe, Golden Axe: Revenge of Death Adder, Columns II, Dark Edge, Puzzle & Action: Tant-R, Virtua Fighter en Fantasy Zone inbegrepen zijn.

De Astro City Mini is tot nu toe alleen bevestigd voor een release in Japan. De console is te reserveren voor 12,800 yen (ongeveer 106 euro). Of de Astro City Mini ook in het Westen gaat uitkomen is nog niet bekend.

Sega

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geloof nooit dat zoiets op de Europese markt gaat werken.

0

@DirtyHarry lastig te zeggen want ik denk dat het valt of staat met het game aanbod. We hebben ook al een MegaDrive mini hier. Als ik een wilde aanname doe gebaseerd op de afbeelding met Virtua Fighter, zal deze zich kwa games meer richten op Arcade of Saturn (wat een flop was) games. Ik gok zelf ook wel dat het hier niet echt succesvol zou zijn vanwege de lagere nostalgie waarde voor de meeste mensen. Vooral leuk voor op de kast denk ik.

0

Goh weeral Golden Axe en Altered Beast, heb die volgens mij onderhand al 2x vanwege collecties 😅

0

Aanbevolen voor jou