Sega onder de indruk van fanfilmpje over Sonic | Gamer.nl

Sega onder de indruk van fanfilmpje over Sonic | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sega liet via zijn officiële blog weten het filmpje te hebben bekeken, naar aanleiding van de vele berichten die het bedrijf kreeg over het bestaan hiervan. “Voor de zoveelste keer: we hebben het filmpje gezien. Echt waar, we werden bestookt met allerlei berichten - sommigen heel enthousiast, anderen ronduit onbeleefd – waarin Sega op de hoogte werd gebracht van de video. Om eerlijk te zijn hebben we [het filmpje] al uren geleden gezien en het ziet er absoluut geweldig uit.”

De verscheen gisteren op YouTube en is gemaakt door een profe ionele animator. Het betreft daarom voorgerenderde beelden en geen echte gameplay, al is het filmpje wel over een echte gameplayse ie geanimeerd. Sega werkt momenteel aan Sonic the Hedgehog 4: Episode 1, een nieuwe tweedimensionale Sonic-game voor WiiWare, PlayStation Network en Xbox Live Arcade.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou