Nieuws

Sega legt handelsmerk 'Sega NFT' vast

Het bedrijf claimt goed na te denken over hoe men negatieve elementen kan verminderen

Geschreven door Michel Musters op
Sega heeft in Japan een handelsmerk voor 'Sega NFT' vastgelegd.

Het handelsmerk werd eind december al ingediend, zo meldt VGC, maar werd eerder deze week gepubliceerd. Het is nog niet bekend op wat voor manier Sega van plan is NFT's in te zetten.

Eerder deze maand liet Sega's CEO Haruki Satomi al weten voorzichtig te zijn met het gebruik van NFT, aangezien veel gamers negatief reageren op de aankondigingen van NFT's in games. "We moeten goed nadenken over hoe we die negatieve elementen kunnen verminderen, hoeveel we kunnen introduceren binnen de Japanse regels en wat gebruikers wel en niet accepteren."

Steeds meer grote uitgevers bieden NFT's aan in hun games die spelers kunnen verdienen door te spelen of kunnen aanschaffen via de blockchain. Onder andere Ubisoft, Konami, Take-Two Interactive en Square Enix bieden de producten aan of zeggen interesse te hebben om ze in games te implementeren.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ratchet and Clank: Rift Apart bevat onontdekte easter egg Pc-versie van God of War was minstens twee jaar in ontwikkeling
1

Reacties op: Sega legt handelsmerk 'Sega NFT' vast

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    mole28

    • 15 januari 2022 11:07
    Ik snap niks van dat nft gebeuren. Word je dan eigenaar van een plaatje online dat je later weer voor meer geld kunt door verkopen of zo?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.