Sega kondigt Phantasy Star Online 2: New Genesis aan

Sega kondigt Phantasy Star Online 2: New Genesis aan

Sega heeft tijdens de Xbox Games Showcase gisteren een nieuwe versie van zijn online actie-rpg Phantasy Star Online 2 aangekondigd, genaamd New Genesis.

De game moet ergens volgend jaar naar Xbox One, Xbox Series X en pc komen. Grafisch moet het spel er een stuk beter uitzien, maar ook de gameplay gaat op de schop. Spelers kunnen hun huidige PSO2-personages ook voor new Genesis gebruiken, al zijn daar nog geen verdere details over bekendgemaakt.

De huidige versie van Phantasy Star Online 2 was geruime tijd alleen in Japan verkrijgbaar, maar kwam begin dit jaar ook in Noord-Amerika uit. Een Europese release is uitgebleven. Volgens Sega komt New Genesis "globaal" uit, maar het bedrijf noemt vervolgens specifiek Japan en Noord-Amerika - een Europese release is dus nog niet bevestigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

PSO naar de PS please!

0

@warcryptic rustig aan komt goed al die launch exclusives betekent dat het na een maand of 2 maanden ook op de ps5 komt. Dus stalker 2 phantasy stars en crossfire x ook volgens mij

0
test

@Roy36NL Het gaat hier om Sega, dus hoe graag ik je zou willen geloven, ik betwijfel het nog. Ze hebben wel vaker dingen beloofd die ze nooit zijn nagekomen of letterlijk 5+ jaar heeft geduurd. PSO-2 bestaat al heel lang in Japan.

0
test

Gaaf. Op xbox kun je op de amerikaanse store gratis downloaden en in europa spelen. Gewoon even console regio aanpassen. Ik speel pso2 al een tijdje en het is een prima rpg

0

Aanbevolen voor jou