Sega-games Space Channel 5 en Comix Zone worden verfilmd

Sega-games Space Channel 5 en Comix Zone worden verfilmd

Sega heeft aangekondigd dat er films worden gemaakt gebaseerd op Space Channel 5 en Comix Zone.

De uitgever slaat daarvoor de handen ineen met Picturestart. Sega kondigde dit aan via social media en een persbericht. Sega's vicepresident Shuji Utsumi en Toru Nakahara, de producent van de Sonic-films, zitten achter de verfilmingen. Ook gameregisseur Takumi Yoshinaga en gameproducent Kagasei Shimomura helpen een handje.

Space Channel 5 is een ritmegame waarbij waarbij journalist Ulala een sciencefictionachtige wereld probeert te redden van een buitenaardse invasie door te dansen. De verfilming moet geschreven worden door Barry Battles en Nir Paniry, bekend van Extracted en The Baytown Outlaws.

Mega Drive-game Comix Zone is vooral bekend voor diens grafische stijl en presentatie, waarmee een stripboek wordt nagebootst. In de film moet een "jonge, homoseksuele, gekleurde schrijver in een van zijn projecten worden gezogen en de slechterik zien te verslaan". Mae Catt, die eerder aan series als Dragons: The Nine Realms en Young Justice werkte, pent het script.

Sega heeft niet aangekondigd wanneer de films uit moeten komen en wie er regisseert. Het is dan ook waarschijnlijk dat de films nog even op zich laten wachten. Het bedrijf lijkt na de twee Sonic the Hedgehog-films de smaak te pakken te hebben.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou