Sega gaat The Conduit uitgeven | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het ambitieuze The Conduit heeft een uitgever gevonden. Sega neemt hetproject onder zijn hoede en zal het in de lente van 2009 uitbrengen.Het spel draait op de hagelnieuwe Quantum 3-engine die High VoltageSoftware zelf heeft ontwikkeld om het maximale uit de Wii te persen.

In The Conduit wordt de speler meegesleurd in een duister verhaal datzich afspeelt in Washington D.C. Het verhaal begint als het land wordtopgeschud door een wrede buitenaardse invasie. Een organisatie, deTrust genaamd, heeft geheim agent Ford gestuurd om het op te nementegen de Zwoegers, een insectachtig buitenaards ras. Je bent gewapendmet een arsenaal aan futuristisch wapentuig en het Alziende Oog, eenapparaat dat inlichtingen verzamelt.

The Conduit werkt met Wii MotionPlus voor een optimale besturing. Hetis voor spelers mogelijk om de bediening volledig naar eigen smaak aante pa en en te configureren. Denk hierbij aan kijkgevoeligheid,draaisnelheid, de dode hoek en nog veel meer. Tevens ondersteunt hetspel het gebruik van Wii Speak, waarmee spelers van de online multiplayer kunnen chatten terwijl ze samen alle buitenaardse wezenstot pulp knallen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou