Sega gaat Planet 51 van Pyro Studios uitgeven | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Sega heeft een overeenkomst gesloten met de Madrileense ontwikkelaar Pyro Studios, bekend van de Commandos-serie. Sega zal als uitgever optreden voor Pyro's nieuwste project, Planet 51. Dit is een game gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van Ilion Animation Studio, een nieuwe filmstudio die is opgericht door oud-medewerkers van Pyro.

De Planet 51-game zal ongeveer tegelijk met de Planet 51-film verschijnen tegen het einde van dit jaar voor PC, PS3, Xbox 360, Wii en DS. Het persbericht noemt het spel een "onderhoudend rijspel met mi ies", waarmee men waarschijnlijk bedoelt dat je door een vrij toegankelijke omgeving kunt rijden. Dit wordt verder bevestigd door de notie dat je kunt "opgaan in een verbazingwekkende en levendige wereld." Je speelt in Planet 51 als diverse personages uit de film.

De film Planet 51 gaat over kapitein Charles "Chuck" Baker, een astronautdie op de buitenaardse planeet Planet 51 komt en daar uit handen moetzien te blijven van het groene gespuis. Het script is geschreven doorJoe Stillman, het creatieve brein achter Shrek.

Plaatjes uit de film Planet 51


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou