Sega experimenteert met grootte episodes Sonic 4 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In een interview met Official Nintendo Magazine vertelt Iizuka dat Sega de game in episodes ter download aanbiedt om het voor een lage prijs op de markt te brengen. "We bekijken op dit moment de mogelijkheden om iedere episode vrij klein te maken en een groter aantal episodes uit te brengen", aldus Iizuka. Hij kon echter niet te vertellen hoe lang iedere episode precies wordt.

Tails

Iizuka wil nog niet kwijt of Tails nog ergens in Sonic 4 zijn opwachting maakt. "Tails zit niet in de eerste episode van Sonic 4. Ik laat het aan jullie verbeelding over of hij wel in de daarop volgende episode zit!" Tails is het maatje van Sonic en vliegt met zijn twee staarten vaak mee op avontuur.

Sonic 4 wordt een tweedimensionale platformer en moet gaan lijken op de originele trilogie die in de jaren '90 op de MegaDrive verscheen. "De Sonic-games op de Nintendo DS bevatten meer moves. Wat we nu maken is een game die speelbaar is met slechts één knop."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou