Nieuws
klauw

Sega Catcher laat spelers Japanse grijpmachines op afstand besturen

Vanaf de bank in Amerika naar een machine in Japan

Geschreven door Dagmar De Groot op
Sega heeft een app ontwikkeld die gebruikers de mogelijkheid biedt om grijpmachines in Japan op afstand te besturen, de prijzen worden dan opgestuurd. Momenteel is de app alleen nog maar beschikbaar in Noord-Amerika.

Sega Catcher Online is een gratis app voor Android en iOS waarmee gebruikers, momenteel alleen in Noord-Amerika, Japanse grijpmachines van een afstand kunnen besturen. Eventuele prijzen worden dan opgestuurd en de speler hoeft het huis niet te verlaten. Het systeem werkt hetzelfde, de klauw kan vooruit en zijwaarts worden bewogen en het doel is om een prijs te grijpen en te hopen dat de klauw deze niet loslaat. Gebruikers hebben een saldo dat opgeladen kan worden en daarmee wordt gespeeld. Er is één gratis levering per week, extra leveringen worden aangeschaft in de app.

De app is drie jaar geleden al uitgekomen in Japan en heeft zich kort geleden een weg gebaand naar Noord-Amerika. De prijzen variëren van knuffels en kussens tot verzamelitems met een anime-tintje. Spelers hebben de mogelijkheid om een testrondje te doen, zodat er even kan worden gewend aan de besturing. Of en wanneer de app naar Europa komt, is nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hoogtepunten: Foto's van de Xbox Series X en veel uitstel Live om 15:00 uur: Escape from Tarkov en Hell Let Loose met Tjeerd, Lucas en Martin
0

Reacties op: Sega Catcher laat spelers Japanse grijpmachines op afstand besturen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.