Sega Catcher laat spelers Japanse grijpmachines op afstand besturen

Sega Catcher laat spelers Japanse grijpmachines op afstand besturen

Sega heeft een app ontwikkeld die gebruikers de mogelijkheid biedt om grijpmachines in Japan op afstand te besturen, de prijzen worden dan opgestuurd. Momenteel is de app alleen nog maar beschikbaar in Noord-Amerika.

Sega Catcher Online is een gratis app voor Android en iOS waarmee gebruikers, momenteel alleen in Noord-Amerika, Japanse grijpmachines van een afstand kunnen besturen. Eventuele prijzen worden dan opgestuurd en de speler hoeft het huis niet te verlaten. Het systeem werkt hetzelfde, de klauw kan vooruit en zijwaarts worden bewogen en het doel is om een prijs te grijpen en te hopen dat de klauw deze niet loslaat. Gebruikers hebben een saldo dat opgeladen kan worden en daarmee wordt gespeeld. Er is één gratis levering per week, extra leveringen worden aangeschaft in de app.

De app is drie jaar geleden al uitgekomen in Japan en heeft zich kort geleden een weg gebaand naar Noord-Amerika. De prijzen variëren van knuffels en kussens tot verzamelitems met een anime-tintje. Spelers hebben de mogelijkheid om een testrondje te doen, zodat er even kan worden gewend aan de besturing. Of en wanneer de app naar Europa komt, is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou