Sega, Capcom en Namco werken samen aan 3DS-game | Gamer.nl

Sega, Capcom en Namco werken samen aan 3DS-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Project X Zone (uitgesproken als Project Cro Zone) is een strategische role-playing game met personages uit diverse games van de drie uitgevers die in tweetallen gevechten aangaan. Capcom brengt de tweetallen Ryu en Ken (Street Fighter), X en Zero (Mega Man), Demitri and Dante (Darkstalkers en Devil May Cry), Chris en Jill (Resident Evil).

Sega komt met Shinguji Sakura en Ogami Ichiro (Sakura Wars), Pai en Akira (Virtua Fighter), Kurt en Riela (Valkyria Chronicles), Ulala en Touma (Space Channel 5 en Shining Force EXA). Namco Bandai brengt Sanger Somvold (Super Robot Wars), Jin en Ling Xiaoyu (Tekken), Kos-Mos en T-elos (Xenosaga), Yurie en Estel (Tales of Vesperia), Kaito en Black Rose (.hack).

Meer informatie over Project X Zone game wordt later deze maand verwacht, wanneer er een eerste trailer voor het spel verschijnt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou