Fans van de Japanse ontwikkelaar en uitgever Sega, en geloof ons die zijn er vast nog wel, kunnen binnenkort een Ultimate Collection verwachten voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Sega zal zijn meeste bekende en best verkopende titels in één pakket stoppen om jou de tijden van weleer te laten herbeleven.

Complete series zoals bijvoorbeeld Ecco the Dolphin, Streets of Rage, Sonic the Hedgehog en Golden Axe zitten uiteraard allemaal in de collectie. Maar ook de wat 'minder' bekende, maar o zo vermakelijke Kid Chameleon, Shinobi III en Comix Zone maken hun opwachting.

Natuurlijk zijn de meeste games allemaal al te downloaden, maar Sega brengt als extraatje de Ultimate Collection in een 720p resolutie uit. Daarnaast biedt het pakket verborgen content aan in de vorm van interviews en verborgen arcadegames, die je vrijspeelt naarmate je meer achievements of trophies haalt. Het zal een beetje aan de prijs liggen of het pakket de moeite waard wordt, maar voor gamers die vroeger hun console en games moesten verkopen om aan centjes te komen voor een nieuwe computer lijkt het een aardige aanbieding.