Sega brengt Daytona USA uit in oktober | Gamer.nl

Sega brengt Daytona USA uit in oktober | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In een post op de Sega Blog heeft de uitgever een wedstrijd uitgeschreven waarmee deelnemers een binnenkort te verschijnen heruitgave van een kla ieke game kunnen winnen. Zij maken kans op een PSN-code voor dit spel, als zij raden om welke titel het gaat. De hint voor het antwoord komt in de vorm van een video met een wit konijntje dat de wedstrijd uitlegt via tekstballonetjes. De echte hint is echter de audio die tijdens het filmpje speelt, die afkomstig is uit het kla ieke Daytona USA. 

Sony twitterde vervolgens dat de kla ieke game waar Sega over schrijft uitkomt op 25 oktober. De tien winnaars, die door Sega worden uitgekozen, krijgen volgens de voorwaarden een prijs die ongeveer tien dollar waard is, dat is naar verwachting dan ook de prijs van de game. De Australische instantie voor leeftijdscla ificaties heeft de game afgelopen maand ook een rating gegeven voor Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou