Sega bevestigt Thor-game voor 2011 | Gamer.nl

Sega bevestigt Thor-game voor 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sega was eerder al verantwoordelijk voor de ontwikkeling van spellen gebaseerd op de Marvel-films Iron Man en The Incredible Hulk en zal dus ook de Thor-game uit gaan brengen. 

Het bedrijf heeft verder bekendgemaakt hoe de verschillende uitvoeringen van het spel eruit zullen zien. De PlayStation 3- en Xbox 360-versie wordt een derdepersoons actiegame en laat spelers de elementen beheersen en tegen gigantische ijstrollen vechten. 

Overige versies

Bij de Wii-uitvoering speelt de Wii-controller een belangrijke rol. Daarmee kan namelijk de hamer van Thor bestuurd worden. De graphics van deze versie zullen een "unieke stripboekstijl" kennen, die ook in de PSP-game terug zal zijn te vinden. Tot slot zal de DS-versie een tweedimensionaal platfomspel worden met een verhaal dat afwijkt van de andere uitvoeringen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou